cazare revelion 2015, oferte revelion 2015

Mamaia 2013

| Litoral Romania | mai 5, 2013

Mamaia, asezata in partea vestica a Marii Negre, la nord de Constanta, este in topul oferetelor litoral 2013 printre turistii din romania cand vorbim de statiunile de pe litoralul din tara noastra. Desi in Mamaia locuiesc putini oameni permanenti, incercati sa mergeti cu autoturismul personal, sau sa pasiti pe tarm de la un capat al celuilalt al statiunii in plin sezon si veti realiza ca locul este aproape neincapator pentru cei doritori de petreceri.

Regiunea atrage turistii prin plaja cu nisipul deosebit de marunt si fierbinte, perfecta de la 1 mai si pana in jumateate lui septembrie, cand temperaturile medii trec peste 25 de grade Celsius, apa din mare ce nu este foarte adanca pe o intindere destul de mare (ceea ce este esential pentru familiile cu copii si pentru cei care nu se descurca sa inoate) cat si prin distractia nocturna, Mamaia avand o oferta importanta de cluburi si discoteti pentru toata lumea, fete ce iti atrag privirea si super masini.

Imediat ce ati ajuns in pe litoral in Mamaia, odata cu clipele petrecute pe plaja va puteti bucura de numeroase locuri ce va vor face concediul de neuitat:
- Satul de Vacanta – este cea mai veche si mai renumita locatie cand vorbesti de Mamaia. 31 de localuri cu specific romanesc decorate sugestiv in mod taranesc. Mai mult, un mini loc de joaca pentru cei mici plin cu masinute, face ca clipele petrecute in aceasta locatie sa fie de neuitat atat pentru copii cat si pentru cei mari.
- parcul Aqua Magic – a fost inaugurat in anul 2013 pe o intindere de 2,7 hectare, este unul dintre cele mai mari si mai renumite parcuri tematice din tara noastra. Pune la dispozitia clientilor extrem de multe atractii, printre care: Water playground si Baby Pool printre care se numara o multitudine de mini topogane, piscine vesele si personaje din povesti special create pentru bucuria celor mici, si sectorul destinat celor mari ce ofera Lazy River, Relax Pool si Jacuzzi iubitorilor de relaxare si Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister pentru neinfricati si aventurieri.
- telegondola – pe o lungime de 2,1 kilometri intre Hotel Perla si Casino, veti putea privi Mamaia de la o altitudine de 50m, pe un traseu care dureaza aproximativ 10 minute. Poate fi o atractie romantica, pentru cei care se iubesc care isi petrec povestea de dragoste pe litoral, cat si o atractie de poveste pentru cei mici care se pot inchipui ca plutesc deasupra nisipului de basm.

Oferte Litoral Mamaia 2013

Mamaia s-a dezvoltat de la an la an, iar in vreme ce locurile de cazare au fost innoite, starea acestora s-a remediat permanent. In total, statiunea Mamaia ofera locuri de cazare pentru 20.000 de turisti simultan in peste 65 de unitati de cazare. Deasemenea va puteti caza la particulari, fie inchiriind o camera in blocurile rezidentiale din statiunea Mamaia, fie intr-o casa dintr-un cartier al Constantei localizat in apropiere de statiunea Mamaia.

  

Adauga parerea ta